Voorlezen van de tekst

U kunt ook naar teksten luisteren. Klik daarvoor op het plaatje van de luidspreker of op de tekst 'lees voor'. De tekst op die pagina wordt dan automatisch voorgelezen.

Voorlezen pdf-documenten

Ook van pdf-documenten die u kunt downloaden, kunt u de tekst beluisteren. Klik in dat geval op de link met de tekst 'Lees voor: <documentnaam>'. Een pdf-bestand opent. In de linkerbovenhoek staat een plaatje van een luidspreker. Klik hierop. Er verschijnt een pop-up en de tekst wordt automatisch voorgelezen.

Of het voorlezen werkt, hangt af van uw browser en persoonlijke instellingen.

Let op!

Het kan even duren voordat het voorlezen start.
Heeft u problemen met het beluisteren van teksten,
controleer dan of:

• de luidsprekers van uw computer aan staan
  • het volume hoog genoeg staat
  • uw beveiligingsinstellingen pop-ups toestaan

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.