Schrijf u nu in voor de Intermediairdagen 2024

08-10-2024

Belastingdienst actueel

Nieuws volgen via RSS

Vanaf vandaag kunt u zich inschrijven voor de Intermediairdagen 2024 van dinsdag 5 november tot en met maandag 2 december. Ook dit jaar kunt u de sessies zowel fysiek als online volgen.

De Intermediairdagen zijn hét jaarlijkse kennisevenement van de Belastingdienst voor fiscaal dienstverleners. Tijdens deze dagen hoort u meer over het Belastingplan 2025 en andere belangrijke veranderingen waarmee u te maken krijgt. U kunt netwerken op de informatiemarkt en natuurlijk informatieve sessies bijwonen.

Nieuw dit jaar: ochtendsessies

Voor het eerst zijn er dit jaar sessies die in de ochtend starten. Dat gebeurt op 4 locaties om 11.00 uur. Deze sessies vinden plaats in Den Bosch, Enschede, Rotterdam en Nieuwegein. In Venlo, Egmond aan Zee, Groningen en Apeldoorn start het programma om 13.00 uur.

Ook weer online

Kunt u niet bij de fysieke dagen aanwezig zijn? Schrijf u dan in voor de online dagen op 16, 17 of 18 december 2024. Online kunt u aan 3 extra sessies deelnemen. Dat zijn:

  • formeel recht
  • Central Liaison Office (CLO)
  • Wet ter voorkoming van witwassen en het financieren van terrorisme (Wwft)

De sessies zijn uiteraard ook terug te kijken vanaf 19 december.

Bekijk het programma van de Intermediairdagen 2024

Meld u nu aan

De beschikbare plaatsen zijn meestal snel gereserveerd. Schrijf u daarom direct in! Tijdens de onlinedagen kunt u alle sessies volgen. U hoeft daarvoor geen programma te kiezen.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar Intermediairdagen Belastingdienst.

Meer nieuwsberichten leest u in het nieuwsoverzicht

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.