Intermediairdagen 2024: Belastingplan 2025, informatieve sessies en netwerkkansen

30-09-2024

Belastingdienst actueel

Nieuws volgen via RSS

Van 5 november tot en met 2 december 2024 organiseert de Belastingdienst de jaarlijkse Intermediairdagen. Dit evenement voor fiscaal dienstverleners en salarisprofessionals vindt plaats op 8 verschillende locaties. Voor het eerst zijn er ook sessies die ’s ochtends starten. Kunt u er fysiek niet bij zijn? U kunt de sessies ook online volgen.

Wilt u als fiscaal dienstverlener uw werk kwalitatief verbeteren? En bent u geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen rond de belastingplannen? Dan mag u dit evenement niet missen.

De intermediairdagen bieden volop mogelijkheden om uw kennis te vergroten en uw mening te delen. Laat u informeren door experts van de Belastingdienst over het Belastingplan 2025, volg interessante sessies over actuele onderwerpen, bezoek de informatiemarkt en breid uw netwerk uit.

Nu ook ochtendsessies

Er is veel vraag naar ochtendsessies. Daarom starten we dit jaar met een proef. Op 4 van de 8 locaties begint het programma met een sessie in de ochtend.

Liever online deelnemen?

Dat kan. De online Intermediairdagen 2024 beginnen op 16 december om 8.00 uur en eindigen op 18 december om 17.00 uur. U kunt op deze dagen de opnames van de sessies op de fysieke Intermediairdagen bekijken.

Bent u benieuwd naar het volledige programma?

Kijk dan op Intermediairdagen Belastingdienst. Hier vindt u informatie over alle sessies, stands en locaties.

Aanmelden

De inschrijving voor de Intermediairdagen 2024 (fysiek en online) start in oktober 2024. Als lid van Forum Fiscaal Dienstverleners ontvangt u automatisch een e-mail met de uitnodiging. Houd de berichtgeving op dit forum in de gaten.

Bent u nog niet geregistreerd?

Maak dan een account aan bij Forum Fiscaal Dienstverleners of bij Forum Salaris. U vindt de 'Registreer'-knop rechts bovenaan op de pagina. Voor het Forum Fiscaal Dienstverleners hebt u een beconnummer nodig.

Meer nieuwsberichten leest u in het nieuwsoverzicht

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.