Belastingdienst

Belastingdienst en RSS

Belastingdienst actueel is een nieuwe informatievoorziening voor ondernemers en belastingconsulenten die gemiddeld één keer per twee weken wordt gepubliceerd op de site van de Belastingdienst. Belastingdienst actueel bevat een mix van zakelijke berichten, achtergrondinformatie, artikelen, informatie over en vanuit grote projecten, een kalender en meer. Attenderingsmechanisme RSS zorgt voor een signaal ('er is nieuws') wanneer u zich heeft aangemeld voor RSS feeds. Een directe link in die attendering zorgt ervoor dat u niet hoeft te zoeken naar de voor u relevante berichtgeving.

Wat heeft u nodig voor RSS?

Om een RSS-feed te kunnen ontvangen, hebt u een RSS-reader (RSS-lezer) nodig. Deze is geïntegreerd in de browser van uw softwarepakket (onder meer in Internet Explorer versie 7.0), of u kunt een reader gratis downloaden van internet. Met een zoekmachine zijn ze snel te vinden. Met een RSS-reader kunt u in 1 overzicht de RSS-feeds zien van sites die u hebt geselecteerd.

Hoe aanmelden?

  • U hebt een RSS-reader geïntegreerd in uw browser
    Dan kunt u klikken op (één van) onderstaande RSS-feeds. De feed wordt dan vanzelf toegevoegd in uw reader. Eventueel moet u daarna op 'aanmelden' of 'abonneren' klikken.
  • U moet een RSS-reader downloaden
    Download eerst een RSS-reader. Wanneer u het programma hebt geïnstalleerd, kunt u zich aanmelden voor RSS-feeds van de Belastingdienst. Meestal moet u daarvoor de adressen van uw favoriete RSS-feeds toevoegen aan uw RSS-reader. Raadpleeg hiervoor de instructies van deze reader.

Meld u direct aan voor Belastingdienst actueel via RSS. Maak onderstaand uw keuze en klik op de link.