Belastingkantoor bezoeken

De belastingkantoren werken alleen op afspraak. Hebt u een vraag over belastingen, toeslagen of betalingen? Bel dan eerst de BelastingTelefoon. Vaak kunnen wij uw vraag direct al beantwoorden. Als het nodig is maken we een afspraak voor u bij uw belastingkantoor.

Hulp bij het invullen van de aangifte inkomstenbelasting

Wilt u hulp bij het invullen van uw aangifte? Bel dan de BelastingTelefoon om een afspraak te maken. In de Checklist gegevens aangifte staat welke gegevens u mee moet nemen naar uw afspraak.

Woonde u (een deel van) het jaar waarvoor u aangifte doet in een ander land dan Nederland? Neem dan contact op met de BelastingTelefoon Buitenland. Bekijk ook de Checklist aangifte buitenlandse belastingplichtigen.

Hulp bij het aanvragen van een toeslag

Voor hulp bij het aanvragen van een toeslag kunt u terecht bij uw belastingkantoor. Bel eerst de BelastingTelefoon om een afspraak te maken. U kunt ook terecht bij een toeslagenservicepunt bij u in de buurt. In de Checklist gegevens toeslagen staat welke gegevens u mee moet nemen naar uw afspraak.

Douanekantoor bezoeken

Niet alle douanekantoren hebben een baliefunctie. De douanekantoren die u kunt bezoeken, staan op de adressenlijst belasting- en douanekantoren.

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.