Betalingsmoeilijkheden

Als uw sportclub of sportevenementenorganisatie belastingen of premies moet betalen, moet u op tijd aangifte doen en betalen. Als u dat niet doet, heeft dat gevolgen.

Aangifte te laat

Is uw aangifte te laat of onjuist? Dan maken wij een schatting van de belastingen en premies die u moet betalen. U krijgt dan een aanslag met de geschatte bedragen. Vaak krijgt u ook een boete.

Betaling te laat

U kunt ook een boete krijgen als u de belastingen en premies te laat betaalt. Daarnaast kunnen wij invorderingsrente en eventuele kosten in rekening brengen.

Als u niet (meer) op tijd kunt betalen

Kan uw sportclub of sportevenementenorganisatie de belastingen en premies niet meer (op tijd) betalen? Dan is het verstandig zo snel mogelijk contact met ons op te nemen via uw eigen contactpersoon voor sportgerelateerde belastingvragen. Uw contactpersoon bekijkt vervolgens wat in uw geval de mogelijkheden zijn.

Meer informatie over wat u kunt doen bij betalingsmoeilijkheden, vindt u in de brochure 'Als uw onderneming de belasting niet op tijd kan betalen'. U kunt deze brochure downloaden. Lees meer hierover bij Aangifte doen, belastingen en premies betalen.

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.